Poke.Poke

Poke.Poke ligger i hjertet af København og serverer friske poke bowls med inspiration fra det absolut bedste fra det hawaiianske klima. Vi er elsker sprøde grøntsager, ris, frisk fisk og mørt kød – og netop vores store kærlighed for sammensætningen af råvarer i vores bowls gør os til de perfekte poke-magere!

Vores filosofi

Vores råvarer er friske, vores fisk er stangfisket og bæredygtig fangst og vores grøntsager bliver løbende skiftet ud alt efter, hvad der er i sæson. Poke.Poke er ikke kun dobbelt “Poke”, men også dobbelt op på smag og sprødt grønt – og dobbelt så god service. Vores butik i København serverer friskblandede poke bowls med sæsonens grønt, eksotiske smagsnuancer og farverige kombinationer.

Takeaway

Poke bowls on the go? Vi klarer den! Alle vores bowls, starters og drikkevarer kan bestilles som takeaway. Skal du spise på farten eller tager det med til et nærliggende københavner-spot, så får du bestik og servietter med i posen, så der er styr på det praktiske ved måltidet. Bestil din takeaway her eller kom forbi Poke.Poke i Vestergade!

Hvor vil du bestille fra?